For å senke barrieren med å komme i gang med trening hjemme har vi valgt å tilby en abonnementsløsning. Vi har i dag to alternative abonnement. Abonnement på Norse Performance Dual, og abonnement på Norse Performance Dual med benk. 
Så hvordan fungerer egentlig abonnementet?
Abonnement hos oss i Norse Performance fungerer ganske likt som på en streaming tjeneste eller mobilabonnementet ditt. Alt du trenger å gjøre er å bestille abonnementet du ønsker. Første betaling skjer ved bestilling, men dato for neste trekk justerer seg utifra når bestillingen er sluttført og levert til kunden. Det vil si at dersom levering tar lengre tid enn det skal gjøre, vil dato justere seg slik at du vil få den fulle måneden du har betalt for. 
Betaling skjer automatisk hver 30. dag på kortet som er registrert. På abonnement hos oss er det ingen bindingstid, så du kan si opp før måneden er over og sende apparatet tilbake hvis du ønsker det. 
Hvordan kansellerer jeg abonnementet?
For å kansellere abonnementet sender du mail til oss på post@norseperformance.no. Da vil vi gi deg instrukser på hvordan sende apparatet tilbake til oss, og avsluttet manuelt abonnementet. Du vil få en epost som bekrefter at abonnement er kansellert. 
Hva er fordelene med å abonnere?
En av hovedfordelene med å abonnere er at barrieren for å komme i gang med bruk av apparatet er mye lavere. Abonnement er som et kjøp for å bruke, istedenfor kjøp for å eie. Hva dette innebærer er at du betaler prisen for abonnementet så lenge du bruker apparatet. Skulle ting endre seg eller du ikke får brukt apparatet nok, kan du bare kansellere. Da er penger og miljøet spart. Det er også greit å merke seg at ved et abonnement er det vi som eier produktet. Det vil si at om det oppstår noe feil med produktet under bruk eller frakt så er risikoen på oss. Du som kunde vil få tilsendt nytt apparat.