Er det mulig å teste apparatet?

- Vi tilbyr 60 dagers åpent kjøp. Det vil si at dersom du ikke er fornøyd kan du sende tilbake apparatet i løpet av 60 dager fra kjøpet. Vi tilbyr også kjøp igjennom klarna med 30 dagers utsatt betaling. Vi har kontor i Oslo så det er også mulig å komme inn på kontoret og teste apparatet. Da er det bare å ta kontakt på post@norseperformance.no for å sette opp en demo. 

Hvor mye vekt kan du løfte med Norse Performance?

- Norse Performance Dual er i stand til å yte opp til 60 kg motstand i hver motor, noe som gir totalt 120 kg motstand. Crossoveren er i stand til 60 kg motstand og Lite 30 kg motstand. 

Hvor mye veier det?

- Norse Performance Dual har en vekt på 36 kg. Crossoveren veier 68 kg uten gulvstativ, og Lite veier 21 kg. 

Hvordan er det mulig å få høyere motstand enn vekten på maskinen? Vil den ikke løfte seg selv?

- Norse Performance Dual og Lite er bygget for at brukeren skal stå på maskinen mens hen løfter. Dette betyr at uansett vekt du trekker opp, er lik vekten som trekker deg ned også. Det betyr at hvis du løfter tyngre enn kroppsvekten din, forblir maskinen på plass. Hvis du skal utføre en øvelse som krever at du ikke står på maskinen, må vekten være lavere enn vekten på maskinen. 

Hva er vektbegrensningen for Dual og Lite?

- Både Norse Performance Dual og Lite er bygget for å håndtere en brukervekt på 150 kg.

 Må plattformene kobles til en stikkontakt?

- Ja. Alle våre produkter bruker elektriske motorer som motstand. Dette betyr at maskinen må kobles til og slås på for at maskinen skal fungere.

Kan Norse Performance Dual og Lite oppbevares på siden?

- Ja. Dual er laget for å brettes for å ta mindre plass. Lite versjonen kan oppbevares på siden, men den er laget for å være lav nok til å passe under sengen eller sofaen din, så dette er hva vi anbefaler. 

Trenger den installasjon?

- Norse Performance Dual og Lite trenger ikke installasjon, og vil fungere rett ut av esken. Crossoveren må imidlertid installeres enten på en vegg eller ved hjelp av gulvstativet. Merk at hvis du ønsker å installere Crossover direkte på veggen, må du sørge for at den er montert på støttebjelken i veggen. 

Hvordan virker det?

- Etter å ha koblet den til stikkontakten og slått den på, er det bare å velge ønsket motstand og trykke "Start" for at motstanden skal komme på. Når du vil justere vekten må du først trykke "Stopp" og deretter justere. Alle Norse Performance-produkter kommer med flere moduser for motstand. 

  • Standard Mode
  • Eksentrisk Mode
  • Isokinetisk Mode

Standardmodus fungerer akkurat som vanlige vekter. Motstanden du velger er motstanden du får i både den konsentriske og den eksentriske fasen. 

Eksentrisk modus fungerer ved å øke vekten i den eksentriske fasen. Mennesker er sterkere i den eksentriske fasen (slipper vekten) av et løft enn i den konsentriske fasen (trekker vekten opp). Det betyr at vi kan øke effektiviteten til treningsøktene dine ved å gi optimal motstand i begge faser av løftet. 

Den isokinetiske modusen er en hastighetsbasert motstandsmodus. Jo raskere du løfter, jo tyngre blir motstanden. Jo saktere du løfter, jo lettere blir det. 

Hva er garantien på Norse Performance-produkter?

– Vi har 2 års garanti på produktene, mens elektronikken inne i maskinen har 5 års garanti. 

Øvelser i Norse App

Treningsprogram i Norse App