Avslutte Leie

Leien hos Norse Performance er uten bindingstid, og kan derfor kanselleres når du selv måtte ønske. For å kansellere leie sender du mail til post@norseperformance.no. Vi vil avtale henting med Bring en dag det passer for deg og sende over fraktetikett. Det er fri frakt for deg som kunde både ved mottagelse av produktet og ved sending av produktet tilbake til oss. Når produktet er hentet av Bring, kansellerer vi abonnementsbetalingen.

Angrerett ved kjøp

Vi har 60 dagers returrett, som betyr at du har 60 dager på deg til å be om retur. For å være kvalifisert for retur må varen din være i samme stand som du mottok den eller ubrukt, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset. For å starte en retur kan du kontakte oss på post@norseperformance.no . Hvis returen din blir akseptert, sender vi deg en returfraktetikett, samt instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer som sendes tilbake til oss uten først å ha bedt om retur vil ikke bli akseptert. Du kan alltid kontakte oss for eventuelle returspørsmål på post@norseperformance.no

Skader og problemer
Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

EU 14 dagers avkjølingsperiode
Til tross for ovenstående, hvis varene sendes til EU, har du rett til å kansellere eller returnere bestillingen din innen 14 dager, uansett årsak og uten begrunnelse. Som ovenfor må varen din være i samme stand som du mottok den, ubrukt eller ubrukt, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset.

Refusjoner
Vi vil varsle deg når vi har mottatt og inspisert returen din, og gi deg beskjed om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis godkjent, vil du bli refundert automatisk på den opprinnelige betalingsmåten innen 10 virkedager. Husk at det kan ta litt tid før banken eller kredittkortselskapet også behandler og posterer refusjonen.
Hvis det har gått mer enn 15 virkedager siden vi godkjente returen din, vennligst kontakt oss på post@norseperformance.no

Øvelser i Norse App

Treningsprogram i Norse App